متين ويزا
اخذ ويزا
جراح زنان و زايمان لامپهاي led
بسته بندي كره و مارگارين
تانك ازت توليد محتوا آموزش سئو  ديجيتال ماركتينگ  
  ميكروسكوپ بيولوژي 
 
آموزش كاشت ناخن خدمات حسابداري  در اتوماتيك  ميكروسكوپ حسابداري
 
موسسه حسابداري شركت حسابداري
 نماشويي كفسابي  چاپ بنر تعمير دستگاه كپي  اجاره انبار در تهران تور لحظه آخري انجام پايان نامه ارشد     ديزل ژنراتور
سنگسابي      كفسابي     مولد گاز سوز
  تين كلاينت  ساختمان پيش ساخته      انجام پايان نامه    
  بررسي رايگان سئو سايت  كفسابي تحصيل در آلمان دمنوش لاغري شكم و پهلو  خريد دمنوش نيوشا چاي نيوشا دم نوش نيوشا  دمنوش لاغري نيوشا  دمنوش نيوشا
      درب بطري  پريفرم  ظروف پت بطري پت بطري pet  توليد بطري
ظروف جار ساخت قالب توليد پت قالبسازي پت گالن پلاستيكي ظروف بادي ظروف پلي اتيلن بطري ادويه ظرف ادويه پت ادويه
بطري جار ظروف آرايشي و بهداشتي   بهينه سازي سايت  سئو سايت سئو آيلتس 
اجاره انبار در تهران اجاره انبار در تهران آيلتس   ويزاي كانادا  ويزاي شينگن   انجام پايان نامه   ويرايش مقاله انگليسي 
خريد ميكروسكوپ بيولوژي  اجاره انبار در غرب تهران اجاره انبار در جنوب تهران  اجاره انبار كوچك  اوزون تراپي   ازن درماني  درمان ديسك نوار عصب و عضله درمان ديسك كمر بدون جراحي  درد مچ دست
زانو درد  درمان آرتروز گردن  درد شانه      ويزاي كانادا  تور لحظه آخري دبي   تورهاي لحظه آخري ويزاي شينگن ديزل ژنراتور

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۳۱:۲۵ ] [ مدير ] [ نظرات (0) ]

منطقه شينگن (Schengen Area) به منطقه اي متشكل از 26 كشور اروپايي اتلاق مي گردد كه طي پيماني كه بين آن ها منعقد شده است ، مرز ميانشان برداشته شده و تنها ديوار حائل زميني ميان آن ها و ساير نقاط دنيا ، مرز كشورهاي حاشيه اي اين منطقه ( مانند ايتاليا ، اسپانيا ، ايسلند و …) مي باشد . افرادي كه زاده و اهل اين مناطق نمي باشند ، براي حضور در هر گوشه از اين قلمرو ، نيازمند اخذ ويزاي شينگن مي باشند و بواسطه آن ، مي توانند به سراسر اين پهنه سفر كرده و وجوه نقد ، اسناد ، اطلاعات و كالاهاي خود را بدون عوارض و حق گمرك جابجا كنند . كشورهاي عضو اين پيمان كه در زمينه هاي فراواني مشترك المنافع مي باشند ، با حفظ حريم خصوصي و بنيادين خود ، داراي قوانين تجاري و گردشگري يكسان بوده و بر پايه همين همگوني ، نظمي مثال زدني در كنترل گردشگري خود بوجود آورده اند . از نكات قابل توجه ديگر اين محدوده ، وجود تفاوت هايي ميان اعضاي شينگن و اتحاديه اروپا وجود دارد . به بيان ديگر بريتانا كه عضو قدرتمند ولي در شرف جدايي اتحاديه اروپا مي باشد ، عضوي از پيمان شينگن نيست و از سويي ديگر ، كشورهاي سوئيس ، ليختن‌اشتاين ، ايسلند و نروژ كه در جايگاه خود ، در صدر مرفه ترين كشورهاي جهان جاي دارند ، عضو پيمان شينگن هستند ولي جايي در اتحاديه اروپا ندارند . طبق اطلاعات ارائه شده در دانشنامه ويكي پديا ، هريك از كشورهاي فوق در صورت ضرورت مي توانند به صورت موقت و دائمي ، برخي و يا تمام قوانين ويزاي شينگن را لغو كنند . به عنوان مثال كشور فرانسه در اثر حملات تروريستي تكفيري ها در سال 2015 ، ورد اتباع كشورهاي ديگر را از حالت مرسوم شينگن ، به حالت سنتي ورود با رواديد – پاسپورت و تحت تدابير شديد امنيتي درآورد . كشور هاي عضو پيمان شينگن ، پذيراي ديگر كشورهاي اروپايي واجد شرايط به جمع خود مي باشند ، از اين روي كشورهاي روماني ، قبرس و كرواسي كه مرزهاي شرقي اين محدوده را وسعت مي بخشند نيز در شرف پيوستن به اين پيمان و متنفع شدن از سود حاصله مي باشند . در ميان كشورهاي تابع ويزاي شينگن، ليختن اشتاين و فرانسه به ترتيب داراي كمترين و وسعت مي باشند . از نظر جمعيتي نيز ليختن اشتاين مجددا در قعر رنكينگ قرار مي گيرد ، با اين تفاوت كه كشور آلمان با جمعيتي بيش از 80 ميليون نفر ، پر جمعيت ترين كشور اين ناحيه مي باشد . از نكات جالب ديگر كشور ليختن اشتاين مي توان به تازه وارد بودن آن ها اشاره داشت كه با سابقه اي كمتر از 1 دهه ، عضو جواني در برابر فرانسه و آلمان با 50 سال سابقه مي باشد . سال هاي پر ترافيك حوزه شينگن براي عضو گيري نيز علاوه بر سال 1985 كه 5 عضو هسته آن (فرانسه ، بلژيك ، آلمان ، هلند و لوكزامبورگ) اين پيمان را منعقد كردند ، سال 1996 با ورود 5 عضو از اسكانديناوي و 2003 با ورود 9 عضو از اروپاي شرقي بوده است .

 

ويزاي شينگن

ويزاي كانادا

ويزاي كانادا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۱۷:۰۳ ] [ مدير ] [ نظرات (0) ]

همانطور كه مي دانيد ، ويزا و يا رواديد ، به حكمي اتلاق مي گردد كه دارندگان آن اجازه ورود به كشوري در زمان تعيين شده را دارند . اين حكم كه در قالب مهر و يا برچسبي در داخل گذرنامه خود نمايي مي كند ، مي تواند به صورت دائم يا موقت و تحت عناوين فراواني اخذ گردد . به عنوان مثال براي اخذ ويزاي كانادا ، متقاضيان مي توانند از طريق تكيه بر شغل و تخصص خود ، كارآفريني و ورود سرمايه به اين كشور ، خود اشتغالي و يا بواسطه حضور خانواده خود در يكي از شهر هاي كانادا ، اقامت و ويزاي دائم آن را اخذ نمايد . راه ديگرويزاي كانادا ، ورود از مجراي اقامت موقت مي باشد كه اين روش نيز با دلايلي نظير سياحت ، ديدار اقوام و خانواده ، كار و تحصيل ميسر مي باشد . در همين راستا ، يكي از انواع رايج ويزاي كانادا ، ويزاي TRV يا Temporary Resident Visa مي باشد . اين ويزا كه حكم اقامت موقت دارندگانش در كانادا مي باشد ، براي كار و تحصيل در دوره هاي كوتاه مدت را دارد . اين ويزا كه مي تواند تك ورودي ( single entry) و يا چند ورودي (multiple entry) باشد ، اجازه تردد شخص مذكور در سطح كشور را در بر دارد . در ويزاي كانادا تك ورودي ، اين فرد حق ترك خاك كشور تا پايان دوره تحصيلش را ندارد و پس از آن ، يا كانادا را به مقصد سرزمين مادريش ترك مي كند و يا اقامت دائم اين كشور را با توجه به سوابق قابل قبول خود بدست مي آورد . ورود و اخذ ويزاي كانادا در گرو قبولي در تست هاي پزشكي مي باشد . تست پزشكي در حالت عادي براي ايرانيان لازم نيست ، ولي در صورت سفر به كشورهاي عضوء ليست سياه پزشكي ( مانند كشورهاي اروپايي كه احتمال انتقال ويروس ايدز در آن ها زياد مي باشد ) در ماه هاي اخير مجبور به گذراندن آن و ارائه مدارك مربوطه باشند . انگشت نگاري نيز يكي ديگر از پيشنيازهاي سفر و بهره مندي از ويزاي كانادا مي باشد و از آنجايي كه سفارت اين كشور در ايران فعال نمي باشد ، هموطنان علاقه مند مي توانند به سفارت كانادا در تركيه و يا ساير سفارت خانه هاي اين كشور در كشورهاي حاشيه خليج فارس مراجعه كنند .

 

ويزاي شينگن

ويزاي كانادا

ويزاي كانادا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۱۶:۴۶ ] [ مدير ] [ نظرات (0) ]

اخذ ويزاي شينگن ، عملي نسبتا زمان بر مي باشد . اين عمل كه با انگشت نگاري و مصاحبه حضوري آغاز مي گردد و تا بررسي كامل مدارك ، صحت سنجي آن ها و اعلام نتيجه به متقاضي در حدود 3 الي 4 هفته طول مي كشد ، مناسب كسانيست كه از ماه ها قبل قصد سفر به محدوده شينگن را داشته و با برنامه ريزي دقيق و زمانبندي حساب شده ، به انجام اين مهم مبادرت مي ورزند . اما همواره شرايط به اين ترتيب پيش نمي رود و گاهي با حادث شدن رويدادي پيش بيني نشده ، سفر به اروپا و اخذ ويزاي شينگن در زمان كوتاه ضرورت ميابد . مي دانيم كه بررسي صلاحيت متقاضيان براي اعطاي ويزاي شينگن به آن ها ، پس از تعيين وقت سفارت و ارائه مدارك به آن ها انجام مي گيرد ، از اين روي يكي از روش هاي دستيابي فوري به ويزاي شينگن و بررسي و تائيد مدارك آن ، تعجيل در جمع آوري پيشنيازهاي آن مي باشد . به طور مثال با تهيه به موقع پرينت بانك و تائيديه تمكن مالي ، گواهي اشتغال به كار ، بازنشستگي يا تحصيل ، بيمه ، رزرو هتل و بليط هواپيما و … و همچنين ترجمه به موقع اين موارد ، زمان قابل توجهي در اخذ ويزاي شينگن صرفه جويي مي شود . وجود خطا و اشتباه در جمع آوري مدارك ، پر كردن فرم ها و مسائل مشابه ، سبب اخطار خوردن فرآيند و تعويق اعطايويزاي شينگن مي گردد ، لذا مشورت با كارشناسان امر و پيشكسوتان اين حيطه سبب مي شود تا درصد اشتباهات به حداقل رسيده كارمندان سفارت ، در زمان استاندارد به انجام اين كار بپردازند .

ويزاي شينگن فوري

در اين مقاله قصد داريم به بررسي اخذ ويزاي شينگن در كمترين زمان ممكن و شرايط آن بپردازيم ، اما براي درك بهتر شرايط همانطور كه در مقالات مرتبط اشاره شد ، سفر به اروپا با و محدوده فوق ، مستلزم داشتن چند پيشنياز مي باشد . يكي از مهمترين اين پيشنياز ها ، داشتن دعوت نامه اي رسميست . اين دعوت نامه كه از طرف يكي از اعضاي خانواده ، يك دوست ، يك موسسه يا مجموعه تجاري و آموزشي براي متقاضي ارسال مي شود ، يكي از اصلي ترين مدارك لازم براي اخذ ويزاي شينگن مي باشد ؛ در غير اين صورت فرد متقاضي سفر به حوزه شينگن ، بايد درخواست سفر با ويزاي توريستي را دهد كه در اين حالت سوابق وي و ميزان سفرهاي خارجي او ملاكي اساسي براي سفارت خانه هاي مربوطه مي باشد ؛ در نتيجه اخذ ويزاي شينگن در حداقل زمان (فوري) بدون داشتن دعوت نامه يا پاسپورتي بدون داشتن مهر ورود به كشورهاي متعدد (كه نمايان گر سفرهاي توريستي فراوان و داشتن تجربه حضور در كشوري خارجي مي باشد ) امكان پذير نمي باشد . براي اخذ ويزاي شينگن ، پر كردن فرم هاي استاندارد ورود به اين ناحيه الزامي مي باشد . اين 2 فرم ( فرم اول كه براي كشورهاي حوزه شينگن يكسان مي باشد و فرم دوم براي هريك از كشورهاي اين محدوده منحصر بفرد بوده و تفاوت هاي زيادي با هم دارند ) كه در مورد مشخصات فردي و سوالاتي مربوط به انگيزه سفر و وضع مالي متقاضي مي پرسد ، در صورت نقص اطلاعات و يا ورود اطلاعات خلاف واقع ، پروسه اخذ ويزاي شينگن به تعويق مي افتد . اطلاعات شخصي عموما از روي پاسپورت و براحتي قابل دستيابي مي باشند . اطلاعات مربوط به سفر ، مقصد ، مشخصات ميزبان ، كشورهاي مورد نظر براي سياحت و … نيز مجموعه اي از اطلاعاتيست كه فرد مسافر ملزم به دانستن آن هاست ، در نتيجه ورود صحيح اطلاعات كه زحمت چنداني نيز ندارد ، گامي بلند براي به حداقل رساندن زمان صدورويزاي شينگن مي باشد . قدم بعدي براي اخذ ويزاي شينگن گرفتن زمان قرار ملاقات و وقت سفارت از طريق ايميل يا تلفن مي باشد . لازم به ذكر است كه اين زمان در حدود 2 الي 3 ماه پيش از تاريخ بليط و پرواز مي باشد ، لذا اخذ ويزا در زماني كمتر از آن كمي غير واقعي به نظر مي رسد . اين مدت زمان كه صرف انجام امور اداري مي شود حداقل زمان اخذويزاي شينگن است و سود جوياني كه زمان هايي در حد 1 هفته يا 1 ماه را براي انجام اين امور تضمين مي كنند ، صراحتا واقيعت را كتمان مي كنند . لازم به ذكر است كه پس از انجام مصاحبه نيز 1 حدودا ماه زمان لازم است تا سفارت مربوطه خبر قطعي پذيرش يا عدم پذيرش متقاضي را اعلام نمايد . پرينت بانك نيز از ديگر مدارك مهم براي اخذ ويزاي محدوده شينگن مي باشد . هدف سفارت هاي كشورهاي ناحيه فوق از اخذ پرينت بانكي ، دريافت مدركي معتبريست كه نشان مي دهد فرد مورد نظر داراي پول كافي براي سفر و برگشت به كشورش مي باشد يا خير . از اين روي در صورتي كه پول زيادي به يكباره وارد حساب شده باشد و يا اين تمكن مالي پشت و سابقه اي نداشته باشند ، ويزاي شينگن به راحتي صادر نمي شود . وجود مداركي دال بر اشتغال به حرفه اي درآمد زا و كسب مبالغي منظم در طول يك سال نيز از ديگر مدارك لازم براي انجام اين مهم مي باشد . در اين مقاله به دسته اي از مدارك لازم براي اخذ ويزاي شينگن پرداخته شد كه وجود آن ها زمان انجام كار را به حداقل زمان مي رساند ، اما به فوري انجام شدن آن منتج نمي شود .

 

ويزاي شينگن

 ويزاي كانادا

ويزاي كانادا

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۱۶:۱۷ ] [ مدير ] [ نظرات (0) ]

قريب به نيم قرن پيش ، 5 كشور فرانسه ، آلمان ، هلند ، لوكزامبورگ و بلژيك كه در همسايگي يكديگر قرار دارند ، براي راحتي تردد اتباعشان در خاك يكديگر ، معاهده اي را در نزديكي شهر شينگن ( لوكزامبورگ) به امضا رساندند . در اين قرارداد كه طي ساليان متمادي ، اعضاء و تبصره هاي ديگري نيز به آن اضافه شد ، بنا براين شد تا براي حفظ اتحاد و امنيت اين حوزه ، مرزهاي بين المللي اين كشورها برداشته شده و به اين ناحيه به عنوان منطقه اي واحد و يكپارچه نگاه شود . امروزه با توجه به افزايش وسعت اين منطقه و تعداد كشورهاي عضو ، قوانين تردد براي افراد غير عضو اين ناحيه در اقليم يكديگر كمي پيچيده شده است كه يكي از دلايل آن ، حملات تروريستي يك سال اخير در اروپا مي باشد . نكته مهم ديگر در اين خصوص ، توجه به اين نكته مي باشد كه با توجه به انواع ويزاي شينگن كه عبارت اند از نوع A (حضور در فرودگاه هاي اين ناحيه و تعويض پرواز) ، نوع B(عبور از اين ناحيه به مدت چند ساعت) ، نوع C (كه رايج ترين نوع ويزاي شينگن بوده و براي سفرهاي توريستي اين ناحيه مورد استفاده قرار مي گيرد) و نوع D ويزاي شينگن (كه بلند مدت بوده و مناسب تجار و دانشجويان مي باشد) ، دستوري قطعي و لازم الاجرا براي ورود شما به كشور مورد نظرتان نمي باشد بلكه مسئولين گمركي و مرزي كشور هاي اين حوزه مي باشند كه مهر تائيد ورود شما به كشورشان را مي زنند . ناگفته نماند كه در صورت عدم تائيد صلاحيت فرد از سوي اين افراد ، متقاضيان به كشور خود بازگردانده مي شوند ، از سوي ديگر در صورت عبور از اين مرزها ، توانايي رفتن به سراسر اين پهنه را دارند . سوالات ماموران مرزي كاملا صريح و روشن بوه و در قبل آن ، در پي پاسخي روشن و صحيح نيز مي باشند . به عنوان مثال ، از رايج ترين سوالاتي كه پرسيده مي شود مي توان به هدف از سفر ، محل اقامت ، ميزان سرمايه و زمان ترك كشور اشاره كرد كه گردشگران با ارائه گواهي معتبر مي توانند از اين مرحله عبور كنند . در صورتي هم كه شخص ديگري ميزبان بوده و محل استقرار و خرج هاي روزانه بر عهده وي باشد ، ارائه نشاني و مشخصات اين فرد كفايت مي كند . در ادامه اشاره به تفاوت ميان تاريخ اعتبار ويزا و روزهاي مجاز به ماندن شما در اين ناحيه خالي از لطف نيست . تاريخ اعتبار ويزا به بازه زماني گفته مي شود ( مثلا 1 سال) كه دارندگان ويزاي شينگن مي توانند تا لحظه اتمام آن ، به داخل مرزهاي شينگن آمد و رفت داشته باشند . اما زمان هاي مجاز ماندن ، تاريخ محدودي ( مثلا 1 ماه ) مي باشد و فرد موظف است تا اين 1 ماه را در چارچوب 1 سال فوق سپري كند ، لذا ويزاي 1 ساله به معني اجازه ماندگاري 1 سال در خاك مذكور نمي باشد و فقط نمايانگر دوره ايست كه در آن مي توان از زمان استاندارد سفر بهره برد ، يعني شخص واجدالشرايط مي تواند به دلخواه در اين 1 سال ، يك 30 روز ، دو 15 روز و يا چهار 1 هفته وارد اين محدوده گردد .

 

ويزاي شينگن

ويزاي كانادا

 ويزاي كانادا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۱۵:۵۶ ] [ مدير ] [ نظرات (0) ]

شور كانادا به دليل داشتن شاخص هاي بالاي امنيتي و رفاهي ، در سال هاي اخير يكي از مقاصد ثابت افرادي از سراسر دنيا بوده است كه در پي مهاجرت به كشوري پيشرفته و شروع زندگي جديدي بوده اند . دولت كانادا نيز با علم به اين مساله سياست هايي را وضع و اجرا كرده است كه منجر به دستچين شدن متقاضيان و ورود ايده آل ترين گروه آن ها به خاك كشورش مي شود . دولت كانادا و سازمان هاي مسئول آن ، اقامت كانادا را با هدف ارتقاي سطح علمي ، اقتصادي ، فرهنگي و جمعيتي به متقاضيان واجدالشرايط اعطا مي كند ؛ اقامتي كه تحت عناويني همچون مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري ، خويشاوندي ، مهاجرت از طريق حرفه و تخصص ، مهاجرت از طريق مهارت در كار كبك و تحصيلات بسيار رايج و دست يافتني مي باشد . اين روش ها كه داراي كليات يكساني هستند ، مي توانند اقامت كاناداو پس از آن تابعيت اين كشور را در پي داشته باشند و اين ظرفيت هاي متقاضي ، مهارت و توانايي اوست كه وضعيت نهايي را مشخص مي كند . در توضيح روش هاي فوق مي توان اينگونه بيان داشت كه مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري داراي 3 شرط ابتدايي مي باشد ، اينكه فرد متقاضي بتواند ثروت 2 ميليون دلاري خود را اثبات كند ، وجود اين مبلغ به صورت نقد و انتقال آن به كانادا نياز نيست ، اما مداركي كه نشان دهد توانايي مالي متقاضي ( در قالب واحد اداري ، تجاري ، كارخانه ، زمين و … ) ارزشي در حدود 7 ميليارد تومان دارد ، شرط اولاقامت كانادا براي وي به اين روش را دارد ، در قدم هاي بعدي اثبات سابقه مديريت وي به يك مجموعه ( هرچند كوچك ) و سپردن وديعه اي به بانك هاي كانادا در مدت از پيش تعيين شده ( مثلا 2 ميليارد تومان به مدت 6 سال ) از قدم هاي بعدي مي باشد و به اين واسطه فرد مذكور مي تواند اقامت كانادا را بدست آورد . اما اقامت كانادا بواسطه حرفه تخصصي از محبوبيت بالاتري برخوردار مي باشد ، در اين شاخه ، متقاضي با توجه به ميزان مهارتش در حرفه اي و ميزان نياز دولت و جامعه كانادا به حرفه مذكور ، مي تواند به اخذ اقامت كانادا اميدوار باشد . از ميان متقاضيان متعدد اقامت كانادا در اين روش ، شخصي برگزيده مي شود كه داراي امتياز بيشتري باشد كه از مهمترين عوامل ارزيابي مي توان به ميزان سابقه كاري داوطلب ، ميزان تسلط وي به زبان ، توانايي هاي همسر ، سن ، ميزان تحصيلات ، ارتباط با كارفرماي كانادايي و نمره كسب كرده در آزمون هاي مقدماتي اشاره كرد . اقامت كانادا به روش خويشاندي نيز به حالتي اتلاق مي گردد كه يكي از اقوام فرد داوطلب اقامت اين كشور را در سال هاي گذشته به دست آورده است و با نشان دادن حسن رفتار خود ، دولت كانادا را به ورود خويشاوندان خود ترغيب كند. در اين روش ، فرد ميزبان با دادن تعهد نسبت به مكان استقرار ، هزينه ها و رفتار فرد تازه وارد ، مقدمات حضور وي را فراهم مي آورد و در حالت آخر نيز كه اقامت كانادا بواسطه تحصيل مي باشد ، افراد متقاضي با مكاتبه با دانشگاه هاي كانادا و با تكيه بر توانايي هاي درسي خود ، مي توانند در اين دانشگاه ها و مراكز آموزشي اين كشور ثبت نام كنند و پس از فارغ التحصيلي ، شهروند اين كشور شوند .

 

ويزاي شينگن

ويزاي كانادا

 ويزاي كانادا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۱۵:۳۸ ] [ مدير ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

لینک ها

نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 1
دیروز : 2
افراد آنلاین : 1
همه : 109
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب
طراحی حرفه ای سایت  / ایمیل مارکتینگ شاپ / کسب و کار اینترنتی / ساخت وبلاگ